سرمایه گذاری؛
برای تولید
پایان فصل خرید برگ سبز چای در رامسر؛ ثبت بیش از 247 تن خرید در سال 1404
1404/08/13
فرآیند خرید برگ سبز چای در شهرستان رامسر، یکی از قطبهای مهم تولید چای در شمال کشور، در تاریخ سیام مهرماه 1404 به پایان رسید. این عملیات که از هفتم اردیبهشت آغاز شده بود، طی چهار مرحله چینبرداری انجام شد و با مشارکت فعال چایکاران منطقه و حمایت اتحادیه تعاون روستایی شهرستان رامسر، به نتایج قابل توجهی دست یافت.
✅بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان تعاون روستایی استان مازندران، خرید برگ سبز چای در سال جاری تحت نظارت اتحادیه تعاون روستایی شهرستان رامسر و توسط کارخانه چای شعیبکلایه انجام شد. این کارخانه با نقشآفرینی مؤثر در فرآیند خرید، 75 درصد از سهم کشاورزان را پرداخت کرده و 25 درصد سهم باقیمانده توسط دولت تأمین شده است. این مدل مشارکتی، نشاندهنده همکاری موفق بخش خصوصی و دولتی در حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان چای است.
⬅️در طول فصل برداشت، مجموع خرید برگ سبز چای به شرح زیر بوده است:
🔘نوع چای؛ میزان خرید
🔘چای درجه یک: 144,906
🔘چای درجه دو: 102,173
🔘مجموع کل: 247,079
⬅️این آمار نشاندهنده رشد قابل توجه تولید و خرید چای در منطقه رامسر است که نقش مهمی در تأمین نیاز بازار داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد.
⬅️خانم ساجدی، مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی شهرستان رامسر، با اشاره به تلاشهای شبانهروزی چایکاران، اظهار داشت: امسال با وجود برخی چالشهای اقلیمی و اقتصادی، توانستیم با برنامهریزی دقیق و همکاری کارخانه شعیبکلایه، خرید برگ سبز چای را بهصورت منظم و با کیفیت بالا انجام دهیم. این موفقیت حاصل همدلی و تلاش جمعی همه فعالان این حوزه است.
⬅️چایکاری در رامسر نهتنها یک فعالیت کشاورزی، بلکه بخشی از هویت فرهنگی و اقتصادی منطقه محسوب میشود. خرید بیش از 247 تن برگ سبز چای در سال 1404، نشاندهنده پویایی این صنعت و ظرفیت بالای تولید در استان مازندران است. همچنین، این روند موجب اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای صدها خانوار در منطقه است.
تعداد مشاهده خبر
337
بار
تصاویر مرتبط
tempShow
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal