سرمایه گذاری؛
برای تولید
حمایت از شبکه تعاون روستایی و تقویت بخش کشاورزی استان مازندران
1404/02/22
✍️به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی استان مازندران_ جلسه شورای اداری استان مازندران روز چهارشنبه مورخ 17 اردیبهشتماه 1404 با حضور جمعی از مسئولان ارشد جهاد کشاورزی و شبکه تعاون روستایی استان، در سالن اجتماعات تعاون روستایی استان مازندران برگزار شد.
⬅️ در این نشست مهم، حجتالاسلام و المسلمین حاجآقا رضاپور، مسئول حوزه نماینده ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان، مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان،احمدی حاجی مدیر تعاون روستایی استان، حجتالاسلام و المسلمین حاجآقا شعبانی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در مدیریت تعاون روستایی، جمعی از مسئولان ستادی و شهرستانی و همچنین مدیران عامل اتحادیههای استانی و شهرستانی حضور داشتند.
⬅️در ابتدای جلسه، حجتالاسلام شعبانی ضمن خیرمقدم به مدعوین و تبریک دهه فرخنده کرامت، بر اهمیت تقویت ارتباط میان بخشهای مختلف جهاد کشاورزی و تعاون روستایی تأکید کرد و خواستار همافزایی بیشتر برای خدمترسانی بهتر به کشاورزان شد.
⬅️سپس احمدی حاجی، مدیر تعاون روستایی استان، با ارائه گزارشی به معرفی ظرفیتها و نقش شبکه تعاون روستایی در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی پرداخت و اظهار داشت: «با توجه به شعار سال مبنی بر سرمایهگذاری برای تولید، لازم است با نگاه علمی و تخصصی، زمینه حمایت از کشاورزان استان فراهم شود. مردم، بهویژه کشاورزان، ستونهای اصلی رونق تولید هستند و استان مازندران با برخورداری از 12 محصول پیشرو در کشور، از ظرفیتهای ممتازی برای رشد و توسعه برخوردار است. امیدواریم در سال جاری بتوانیم خدمات مطلوبی به کشاورزان فهیم این استان زیبا ارائه دهیم.»
⬅️در ادامه، حجتالاسلام رضاپور، مسئول حوزه نماینده ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن تأکید بر نقش کلیدی اعتمادسازی در تعاونیها، بیان داشت: «باید اعتماد عمومی را نسبت به تعاون افزایش دهیم و با حضور میدانی و عملیاتی، زمینه بهرهمندی مردم از ثمرات اقتصادی این بخش را فراهم کنیم. افزایش سرمایهگذاری در تعاونیها و توجه جدی به نقشآفرینی مردم، از الزامات تحقق اهداف اقتصادی در روستاهاست.»
⬅️ یوسفی، مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان نیز در سخنانی به تبیین ظرفیتهای موجود شبکه پرداخت و گفت: «در استان مازندران 186 شرکت تعاونی و 13 اتحادیه فعال هستند که با در اختیار داشتن 158 هزار تن ظرفیت انباری، 250 تن سردخانه، تجهیزات سورتینگ، پمپ گاز و زیرساختهای فنی گسترده، از بازوان توانمند جهاد کشاورزی در خدمترسانی به کشاورزان محسوب میشوند. هر چه شبکه تعاون پویاتر باشد، توان و کارآمدی جهاد کشاورزی نیز ارتقا مییابد.»
⬅️وی افزود: «یکی از مشکلات عمده ما ایجاد کارگزاری در بخش خصوصی است که باید برای آن چارهاندیشی شود. خوشبختانه در سال جاری، همزمان با فصل خرید کلزا، 15 مرکز خرید راهاندازی شده و این حرکت باید با تخصیص تسهیلات لازم به شرکتها و اتحادیهها تقویت شود.»
⬅️در بخش دیگری از جلسه، مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن تأکید بر برگزاری مستمر جلسات شورای ستادی، اظهار داشت: «باید فصل نوینی از خدمات تعاونی را رقم بزنیم و مانع از ضایع شدن محصولات کشاورزی شویم. اتحادیهها و شرکتها باید در چارچوب فعالیتهای اقتصادی منظم و هدفمند عمل کنند. شبکه تعاون روستایی، نقطه امید جهاد کشاورزی در استان است و باید جایگاه آن تقویت شود.»
⬅️در ادامه، مدیران عامل اتحادیهها نیز با طرح مسائل و چالشهای موجود در حوزه تأمین نهادهها، خرید محصولات و محدودیتهای اعتباری، خواستار حمایت بیشتر از سوی دستگاههای اجرایی و نهادهای مرتبط شدند.
⬅️در جمعبندی جلسه، احمدی حاجی مدیر تعاون روستایی استان، با تشکر از مشارکت فعال حاضرین، تأکید کرد: «تمام دغدغهها و مشکلات مطرحشده از سوی اتحادیهها و شرکتها، بهویژه در حوزه تأمین کود و خرید محصولات کشاورزی، با جدیت پیگیری خواهد شد. تلاش میکنیم با جذب تسهیلات مورد نیاز، پشتیبانی لازم را از شبکه تعاون به عمل آوریم. باید از ظرفیتهای موجود استان با قدرت و برنامه دفاع کنیم تا کشاورزان مازندران از خدمات شایستهتری برخوردار شوند.»
⬅️این نشست، گامی مؤثر در راستای هماندیشی و همافزایی برای تقویت بنیانهای تعاون و کشاورزی در استان مازندران و تحقق شعار سال بود
تعداد مشاهده خبر
54
بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block3031
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal