سرمایه گذاری؛
برای تولید
خرید بیش از 105 هزار تن گندم از کشاورزان شوشتر
1402/03/10
105 هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان شوشتر به صورت تضمینی خریداری شد.
✅به گزارش پات، رئیس تعاون روستایی شهرستان شوشتر گفت: عملیات خرید گندم در شهرستان از 5 اردیبهشت ماه آغاز شد و تا 6 خرداد ماه 105 هزار تن گندم از کشاورزان در 5 مرکز خرید این شهرستان خریداری صورت گرفته است.
⬅️سید اسد جمشیدی با بیان اینکه این سال گذشته 82 هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد افزود: همزمان با روند خرید، فعالیت بارگیری و حمل گندم به مقاصد مد نظر از جمله سیلوها و کارخانجات آرد کشور در حال انجام است و تا کنون 100 هزار تن از گندم خریداری شده در مراکز بارگیری و حمل شده است.
⬅️وی اظهار داشت: یکی دیگر از فعالیتهای در حال انجام، خرید گندم بذری از کشاورزان میباشد که تاکنون یک هزار و 500 تن گندم بذری خریداری شده و این روند ادامه دارد.
⬅️جمشیدی تصریح کرد: همچنین یک هزار و 200 تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و تمامی این محصول بارگیری و حمل شده است.
تعداد مشاهده خبر
526
بار
تصاویر مرتبط
tempShow
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal