جهش تولید؛
با مشارکت مردم
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان خبر داد خرید 93درصد گندم کشاورزان اصفهانی توسط اتحادیه تعاون روستایی
1400/02/15
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان گفت: در سال99 میزان 93درصد گندم کشاورزان استان را خریداری و حمل کردیم.
🔸ایمان کوشش در گفتوگو با پات ؛ درباره اقدامات اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان در سال99 اظهار داشت: بحث اتحادیههای تعاون روستایی یکی از مباحث مهمی است که از تشکلهای زیرمجموعه کشاورزان حمایت میکند.
کوشش ادامه داد: اتحادیه تعاون روستایی در سال77 تأسیس شد و تاکنون درحال انجام اقدامات است. ازجمله مهمترین اقدامات اتحادیه استان بحث خرید تضمینی گندم تولیدی از کشاورزان است که هر ساله انجام میشود. در سال 99 در این زمینه جزو چند استان برتر از نظر عملکرد بودیم و توانستیم میزان 93درصد گندم کشاورزان استان را خریداری و حمل کنیم.
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان افزود: در بازههای زمانی متفاوت مأموریتهای مختلفی به اتحادیه تعاون روستایی واگذار میشود. در سال گذشته در بحث کمبود گوجهفرنگی در مناطق مرکزی و جنوبی، اتحادیه تعاون روستایی استان گوجه مورد نیاز را خریداری و برای فرآوری منتقل کرد تا در مواقعی که بازار استان نیاز دارد، آن را توزیع کند.
🔹مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان افزود: با این اقدام تلاش کردیم، بهگونهای تعادل را در بازار برقرار کنیم و استرس و فشار بازار را کاهش دهیم.
🔸کوشش گفت: یکی دیگر از اقدامات مؤثر اتحادیه تعاون روستایی در زمینه توزیع میوههای شب عید بود که در سنوات قبل بحث تأمین، حملونقل و توزیع کاملاً برعهده اتحادیههای استانی بود که میوههای شب عید ازجمله سیب و پرتقال را با توجه به نیاز استان از اواسط پاییز تأمین و ذخیرهسازی و از اسفندماه این میوهها را برای حفظ تعادل بازار در ایام عید توزیع میکرد. این اقدام در دو سال گذشته برعهده اتحادیه تعاون روستایی گذاشته شده بود، ولی از سال آینده اتحادیههای استانی آن را انجام میدهند.
🔹وی در ادامه گفت: در گذشته همکاری در پروژه محصولات سالم یا گواهیشده نیز ازجمله اقدامات اتحادیه تعاون روستایی بود که در سال گذشته بحث همکاری در تأمین و توزیع محصولات سیبزمینی یا گپ همکاری داشتیم. این محصولات از نظر پسماندهای سموم و دارویی حداقلها را دارند و حتی پسماند و سموم آنها از استاندارد جهانی هم پایینتر است.
🔹مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان افزود: در سال جدید این اقدام را در محصولات دیگری جز سیبزمینی انجام خواهیم داد و کار بهعنوان محصولات گواهیشده یا چیایپی ادامه خواهد یافت.
🔸کوشش با بیان اینکه در سال99 کودهای شیمیایی و یارانهدار مورد نیاز کشاورزان را از کانال اتحادیه استان با هماهنگی که انجام شد، تأمین و توزیع کردیم، ادامه داد: این اقدام کمک کرد تا دست دلالان و واسطهگران که بهدنبال سوءاستفاده در این زمینه هستند، کوتاه شود و تا حدودی از کشاورزان حمایت و در بازار تعادل ایجاد شود.
🔹وی درباره اقدامات در دست بررسی برای سالجاری گفت: در بحث ایجاد تعادل در بازار و خرید و فروش استانهای جنوبی و شمالی برای توزیع رطب مشکل داشتند که اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان وارد شد و به این رفع این مشکل کمک کرد. اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان حجم بالایی از رطب مورد نیاز دیگر استانها را تأمین و توزیع کرد تا تعادلی در توزیع و قیمت ایجاد شود.
🔹کوشش با اشاره به اینکه از طریق تشکلهای استانی اتحادیه مقدار زیادی از رطب توزیع شد، افزود: مقدار دیگری نیز بهصورت مستقیم به استانها داده شد تا مقداری از افزایش قیمتها جلوگیری شود و حمایت دو طرفهای از تولیدکننده و مصرفکننده صورت بگیرد تا هم تولیدکننده زیان نبیند و هم مصرفکننده بتواند با قیمت معقول و مناسبی محصول را تهیه کند.
🔸مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان ادامه داد: امسال بحث توزیع میوه عید را هم داشتیم و با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توزیع سیب و پرتقال همکاریهایی انجام شد.
🔹کوشش افزود: خرید گندم و ایجاد ایستگاههای آن در کل استان ازجمله برنامههای جدی برای سال1400 است. با تفاهمنامهای که با شرکت غله و بازرگانی بستهشده، جمعآوری گندم کشاورزان را در کل استان انجام میدهیم تا این محصول استراتژیک را با قیمت مصوبی که دولت تعیین کرده، جمعآوری و در اختیار دولت قرار بدهیم.
🔸کوشش گفت: برای تهیه میوههایی که پیشبینی میکنیم حجم آنها در زمان اوج تولید بیش از نیاز بازار باشد، قبل از بروز مشکل شرایط لازم را برای صادرات فراهم میکنیم. این اقدام مخصوصاً برای محصولات گلخانهای بیشتر صورت میگیرد و صادرات آنها را جدیتر پیگیری خواهیم کرد.
🔹مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان اصفهان ادامه داد: در بحث سیبزمینی نیز تلاش میکنیم که مازاد تولید این محصول جمعآوری و فرآوری شود و بهگونهای بتوانیم تعادل بازار را حفظ کنیم تا تولیدکننده، کشاورز و مصرفکننده با حداقل تنش این دوره را بگذراند و هزینه مازاد به افراد تحمیل نشود.
🔸کوشش گفت: اگر مشکل افزایش تولید گوجهفرنگی را در استانهای دیگر داشته باشیم با توجه به اینکه یک کارخانه تولید را در اختیار داریم، گوجه مازاد را به رب تبدیل میکنیم و سال گذشته نیز 400تن رب را صادر کردیم.
تعداد مشاهده خبر
5030
بار
تصاویر مرتبط
tempShow
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal