جهش تولید؛
با مشارکت مردم
روکش خوراکی استارتاپ Sciences Apeel:راهکاری موثر برای ماندگاری بیشتر میوه ها
1398/05/23
روکش خوراکی استارتاپ Sciences Apeel:راهکاری موثر برای ماندگاری بیشتر میوه ها
تمام موادغذایی طبیعی پوستهای دارند که از آنها دربرابر عوامل محیطی محافظت میکند. استارتاپ Apeel Sciences از این واقعیت استفاده کرده و با ارائه روکش خوراکی برای محصولات کشاورزی ماندگاری آنها را افزایش داده است. این کار باعث میشود میوهها ماندگاری بیشتری داشته باشند و حجم میوههای فاسد کم و از میزان آب موردنیاز برای رشد آنها کاسته شود.
استارتارتاپ Apeel Sciences با اضافهکردن پوشش خوراکی بیمزهای که از مواداولیهی گیاهان تشکیل شده روی میوههایی مانند آواکادو و سایر مرکبات، عمر آنها را دو تا سهبرابر افزایش میدهد. فرمول این استارتاپ میتواند روی میوههایی مانند توتفرنگی، انبه، سیب، موز، کوموکات، مرکبات و مارچوبه اعمال شود.
استارتاپ Apeel Sciences را جیمز راجرز در سال 2012 در گولتا کالیفرنیا بنیان گذاشت. بنیاد بیل و ملیندا گیتس 100,000 دلار روی این استارتاپ سرمایهگذاری کرده تا میزان فساد موادغذایی در کشورهای درحالتوسعهای را کاهش دهند که با کمبود یخچال مواجه هستند. این استارتاپ بعد از دریافت سرمایه از افرادی مانند بیل گیتس، همبنیانگذار مایکروسافت و شرکت سرمایهگذاری Andreessen Horowitz، تاکانن 110 میلیون دلار سرمایه جذب کرده است.
صنعت میوه و سبزیجات بیش از 57.2 میلیارد دلار در آمریکا ارزش دارد و استارتاپ Apeel Sciences میتواند عمر این مواد را دو تا سهبرابر افزایش دهد.
منبع: https://www.businessinsider.com
تعداد مشاهده خبر
281
بار
تصاویر مرتبط
tempShow
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal