سخن روز /
عرضه اقلام تنظیم بازار توسط شرکت تعاونی کشاورزی صنعتی دامداران شهرستان نظرآباد در فروشگاه روستابازار
1404/08/21
به گزارش روابط عمومی مدیریت تعاون روستایی استان البرز، عادل مصدقی مدیر تعاون روستایی استان البرز خبر داد: اقلام تنظیم بازار توسط تعاونی ها و تشکل های روستایی با نرخ مصوب تنظیم بازار در استان البرز توزیع شده است.

مصدقی مدیر استان البرز از آمار تامین و توزیع اقلام تنظیم بازار توسط شرکت تعاونی کشاورزی صنعتی دامداران شهرستان نظرآباد در مهر ماه سالجاری خبر داد.
وی افزود: در ماه گذشته گوشت منجمد به میزان 6.064 کیلوگرم،مرغ منجمد 6000 کیلوگرم ، برنج 10000 کیلوگرم، شکر 3000 کیلوگرم و تخم مرغ 2.555 کیلوگرم توسط شرکت تعاونی کشاورزی دامداران صنعتی شهرستان نظرآباد در روستابازار با هدف کمک به مصرف کنندگان به مردم عرضه می گردد.
⬅وی خاطر نشان کرد: راه اندازی روستابازار کمک زیادی به مردم منطقه در شرایط اقتصادی سخت حاضر می کند تا با قیمت منصفانه و متعادل تری اقلام مورد نیاز خود را تهیه کنند به همین منظور روستا بازارشرکت تعاونی کشاورزی دامداران صنعتی شهرستان با هدف حذف واسطه ها و دلالان و دسترسی آسان مردم به محصولات کشاورزی در حال فعالیت می باشد، توزیع مرغ، ماهی،تخم مرغ، مواد لبنی و پروتئینی از اقلام مهم روستابازار به شمار می رود.
مدیر تعاون روستایی استان البرز با بیان اینکه تفاوت قیمت بین تولیدکننده و بازار مصرف زیاد است، گفت: یکی از وظایف تشکل ها و تعاونی های روستایی رساندن محصول با حداقل قیمت به دست مصرف کننده از طریق هم افزایی تشکلهای تعاونی با یکدیگر است.
وی در ادامه ابراز امیدواری کردند که به پشتوانه حضور فعال شبکه تعاونی ها و هماهنگی مناسب سازمان تعاونی روستایی استان و دیگر دستگاه ها به خصوص سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صمت و تنظیم بازار استان شبکه تعاونی های استان بیش از پیش در تامین و توزیع اقلام تنظیم بازار در بین شهروندان حضوری فعال داشته باشند.
تعداد مشاهده خبر158 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal