سخن روز /
مدیر تعاون روستایی استان قم:
تولید گوشت مرغ در قم 25 درصد افزایش یافت
1404/01/21
مدیر تعاون روستایی استان قم گفت: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد 25 درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.

✅به گزارش پات، مجید حمیدی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در سال 1403 با توجه به اقدام‌های صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی استان قم، تعامل تشکل‌های طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل 25 درصد نسبت به سال 1402 به 12 میلیون و 285 هزار و 765 قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از 25 هزار تُن فراتر رفت.

⬅️وی افزود: مهمترین راهبرد تعاون روستایی استان قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌کنیم.

⬅️مدیر تعاون روستایی در ادامه اظهار داشت : استان قم به ‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش 15 هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود 30 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

⬅️حمیدی گفت : بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی میتوان اشاره کرد.
گفتنی است بیش از 40 درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.
تعداد مشاهده خبر260 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal