سخن روز /
محمدرضا طلایی در دیدار دکتر زندوکیلی استاندار مرکزی:
به دنبال کاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی و پروتئینی در کشور هستیم
1403/10/15
مدیرعامل سازمان‌ مرکزی تعاون روستایی ایران، استان مرکزی را در تولیدات محصولات باغی و پروتئینی سرآمد کشور دانست و گفت: این سازمان آماده هرگونه همکاری برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی، باغی و پروتئینی در قالب مراکز عرضه محصولات کشاورزی و روستا بازار در این استان است.

به گزارش پات، محمدرضا طلایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در نشست تخصصی با محوریت بررسی موضوعات مرتبط با مدیریت تعاون روستایی استان مرکزی و شبکه تحت پوشش خود، با حضور استاندار مرکزی در اراک، افزود: استان مرکزی در تولید مرغ، گوشت قرمز، ماهی و بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله گندم سرآمد کشور است و باید زمینه عرضه مستقیم این محصولات در استان فراهم و با به حداقل رساندن واسطه‌گران در این فرآیند، عرضه بدون واسطه محصول از مزرعه تا محل عرضه را فراهم کرد.

وی ادامه داد: استان مرکزی با وجود ظرفیت‌های بالا در تولیدات محصولات کشاورزی و دامی جزو 10 استان گران قیمت در این ارائه و توزیع محصولات کشاورزی است و این مهم باید ریشه‌یابی و نسبت به اصلاح آن اقدام شود.

طلایی بیان کرد: یکی از اصلی ترین محورهای پیشرفت و توسعه کشور، شبکه تعاون روستایی است. شبکه تعاون روستایی بزرگترین شبکه توزیع مویرگی کشور است. راه نجات اقتصاد و کشاورزی کشور ارتباط و مشارکت با تشکل های تعاون روستایی است.

مدیرعامل سازمان‌ مرکزی تعاون روستایی ایران اضافه کرد: وظیفه شهرداری‌ها در برنامه هفتم توسعه در اختیار قراردادن زمین و مجوز به فعالان این حوزه برای عرضه مستقیم محصولات باغی و پروتئینی است و تعاون روستایی نیز باید زمینه عرضه از مزرعه تا سفره را فراهم کند.

تعیین 60 نقطه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و باغی با همکاری تعاون روستایی

استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: 60 نقطه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و باغی در نقاط مختلف استان برنامه‌ریزی شده که طی سه سال راه‌اندازی می‌شود.

مهدی زندیه‌وکیلی افزود: امسال برای شب عید و ماه مبارک رمضان چند مکان موقت برای عرضه محصولات کشاورزی و باغداری در استان پیش بینی شده است.

زندیه وکیلی افزود: بزرگترین کارخانه تولید آب میوه ایران و خاورمیانه در ساوه مستقر است و نیاز به زیرساخت های نگهداری همچون سردخانه در این منطقه مهم اقتصادی ضرورت دارد.

وی بیان کرد: شهرستان خنداب قطب تولید انگور در استان مرکزی است که لازم است تا تعاون روستایی زیرساخت های لازم از قبیل ساخت کارخانه کنستانتره با خرید تضمینی محصول را فراهم کند.

تعداد مشاهده خبر592 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal