صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
مقام معظم رهبری
پایگاه دولت
پایگاه مجلس
جهادکشاورزی
EN
جهش تولید؛
با مشارکت مردم
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره ما
تاریخچه و سیر تکاملی تعاون
هدف و ظرفیت های قانونی
وظایف و ماموریت های سازمان
فعالیت ها و برنامه های سازمان
اساسنامه سازمان
نمودار تشکیلاتی
مدیرعامل
مشاور مدیر عامل و مدیر کل دفتر حوزه مدیرعامل،روابط عمومی،مدیریت عملکرد و بازرسی
دفتر معاونت روابط عمومی و امور بین الملل
دفتر معاونت بازرسی
دفتر مشاور مدیرعامل و مدیرکل هماهنگی امور استانها
اداره کل حراست
دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازارهای داخلی
معرفی مدیر عامل
هیات مدیره
معاونت ها
معاونت توسعه تعاونی ها، تشکل ها و نظام های بهره برداری
دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی ها
دفتر نظام های بهره برداری، تعاونی های تولید
دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد
دفتر حسابرسی تعاونی ها و تشکل های کشاورزی
معاونت فنی و بازرگانی
دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی ها
دفتر تجهیز و توسعه زیرساخت ها و سرمایه گذاری
دفتر بازرگانی محصولات کشاورزی
معاونت توسعه و مدیریت منابع
دفتر برنامه ریزی و منابع اعتباری
اداره کل منابع انسانی، نوسازی و پشتیبانی
اداره کل امور مالی و ذیحساب
مدیریت حقوقی
معاون پشتیبانی اداره کل منابع انسانی، نوسازی و پشتیبانی
رییس ارتباطات و فن آوری اطلاعات
حوزه نمایندگی ولی فقیه
زیرمجموعه ها
سازمان های وابسته
تشکل ها و نظام صنفی کشاورزی
معرفی دفتر
نظام صنفی کشاورزی
خبرگان کشاورزی
مجمع هماهنگی و حمایتی تشکلهای کشاورزی
سمن ها و انجمن های تخصصی
نظام بهره برداری
معرفی دفتر
شرکت های تعاونی تولید
شرکت های سهامی زراعی
کشت و صنعت ها
زارعت و باغبانی
گروه ارزیابی وعملکرد نظام های بهره برداری
تعاونی ها
تعاونی های کشاورزی
تعاونی های زنان روستایی
تعاونی های روستایی
اتحادیه ها
اتاق فکر
شرح فعالیت
جلسات برگزار شده
بانک اطلاعات مدیران
مدیران ستادی
جدول اطلاعات مدیران استانی
جدول اطلاعات مدیران عامل تشکل ها
ارتباطات مردمی
راهبرد مشارکت مصوب
سامانه ارتباط مردمی
پرسش های متداول
ارتباط با ما
دستورالعمل بروز رسانی سایت
انتقادات وپیشنهادات
نظرسنجی الکترونیک
میز خدمت الکترونیک
میز خدمت الکترونیک(ویژه ارباب رجوع)
بسته اطلاع رسانی مرتبط با خدمت
شفافیت
اطلاعات ساختار سازمانی و مدیران
معرفی خدمات
انتشار فهرست مجوزهای اعطایی توسط دستگاه
انتشار اطلاعات قابل استفاده برای کسب و کارها
انتشار اطلاعات تفصیلی هزینهکرد سالانه دستگاه
انتشار جزئیات مرتبط با قراردادها
فهرست مزایدات و مناقصات
سئوالات متداول
آمار و اطلاعات
پنجره خدمات
دوباره تلاش کنید
سخن روز /
مدیر تعاون روستایی استان همدان:
خرید حمایتی و اعطای تسهیلات برای متعادلسازی بازار/مشکل بازار کشمش تعهدات ارزی در صادرات است
1403/09/13
⬅️در سال جاری تولید کشمش در استان همدان و بهخصوص در شهرستان ملایر از نظر کمیت رشد بسیار خوبی داشته است.
⬅️چند سالی است که تعهد ارزی مانع بزرگی را پیشروی صادرات غیرنفتی بهویژه بخش کشاورزی قرار داده و کشمش نیز از این قاعده مستثنی نیست.
✅مدیر تعاون روستایی استان همدان گفت: از آنجایی که بازار کشمش با مشکلاتی مواجه شده است؛ به منظور حمایت از تولیدکنندگان کشمش و انگور در سطح استان بهویژه شهرستان ملایر که رتبه نخست تولید کشمش در کشور را دارا میباشد با حمایت سازمان تعاون روستایی، محصول تولیدی کشاورزان یا تولید کنندگان کشمش بصورت حمایتی خریداری خواهد شد.
⬅️مسعود اکبری ادامه داد: این فرایند به گونهای است که صادرکنندگان و کارخانههای فرآوری کشمش زیر نظر کمیسیونی مرکب از نمایندگان اتحادیه تعاونی روستایی شهرستان بهعنوان مباشر اجرای طرح، تعاون روستایی شهرستان، جهاد کشاورزی شهرستان و نماینده تولیدکننده که در محل هر کارخانه تشکیل خواهد شد محصول مازاد تولید کشمش کشاورزان را خریداری خواهند کرد.
⬅️وی تصریح کرد: در سال 99 نیز یک مرحله مشابه دستورالعمل امسال خرید کشمش انجام شد و حدود 1150 تن برای خرید کشمش و صادرات آن به کارخانهداران تسهیلات داده شد.
⬅️مسعود اکبری تصریح کرد: در سال 99 این اعتبار از تهران مشخص و ابلاغ شد اما امسال به استان واگذار شد و بانک کشاورزی بهعنوان بانک عامل اعلام آمادگی کرد.
⬅️وی با اشاره به اینکه سود تسهیلات در نظر گرفته شده در اصل 23 درصد است، گفت: 10 درصد از این تسهیلات توسط تعاون روستایی به نمایندگی از طرف دولت پرداخت خواهد شد و در واقع صادرکنندگان و کارخانهداران، تسهیلات 13 درصدی دریافت خواهند کرد.
⬅️اکبری گفت: درحال حاضر قیمت پایه تعیین شده برای کشمش تیزابی ملایر عدد 75 هزار تومان برای هر کیلو است و با این شیوه از هفته آینده تعاون روستایی آمادگی دارد که کشمش کشاورزان استان بهویژه شهرستان ملایر را خریداری کند.
⬅️مدیر تعاون روستایی استان همدان در پاسخ به پرسش همدانپیام مبنی بر تفاوت قیمت خرید مصوب و قیمت قبلی گفت: محصول درجه یک با قیمتهای قبلی پایینتر از نرخ مصوب از کشاورزان خریداری میشد که موجبات نارضایتی باغداران را بهدنبال داشت؛ درحال حاضر تعاون روستایی با افت 5 درصد این محصول را خریداری میکند و هر چه کیفیت محصول بهتر باشد قیمت نیز بالاتر میرود و این روند علاوه بر رقابت مؤثری که بین تولیدکنندگان ایجاد میکند سبب میشود تا هر کشاورزی که محصول با کیفیتتر و سالمتر تولید کرده مبلغ بیشتری دریافت کند.
⬅️اکبری تصریح کرد: این پروژه به منظور جلوگیری از ضرر و زیان و کمک به بازتوانی و یاری به کشاورز است تا افت و خیز موجود در بازار کنترل شود و کشاورزی و تولید این محصول تداوم داشته باشد.
⬅️وی با اشاره به جلسات برگزار شده در محل سازمان تعاون روستایی استان ادامه داد: دراین جلسات صحبت کارخانهداران و صادرکنندگان شنیده شد و موضوعی به طور مشترک بیان شد؛ موانعی مانند تعهدات ارزی باعث نبود رونق در بازار جهانی کشمش شده و بنا به ادعای صادرکنندگان تعهدات ارزی و مسائل فرعی مانند باقیمانده سموم در محصولات صادراتی مشکل اصلی هستند.
⬅️اکبری با تأکید بر اینکه خواسته اصلی کشاورزان و صادرکنندگان رفع تعهد ارزی برای صادرات محصولات کشاورزی است، گفت: متأسفانه با سوء عملکردهایی که در سنوات گذشته بود بازارهای هدف از دست رفتهاند و بحث تعهد ارزی خود مانع اصلی است؛ با توجه به اینکه فرایند بازگشت ارز از کشورهای دیگر بسیار پیچیده است و تحت تأثیر تحریمها دارای ریسک بالایی است بنابراین تجار خارج از کشور ترجیح میدهند که فرایند معامله و برگشت پول را با مبالغ خود و بدون وارد کردن ارز و دلار انجام دهند و همین اتفاق سبب شده کارت بازرگانی بسیاری از صادرکنندگان باطل شده یا درگیر تعهدات بانکی باشد.
⬅️وی افزود: انتظار صادرکنندگان و کارخانجات فرآوری کشمش این است که جهتگیری یارانهها و کمکهای دولت و وزارت جهاد کشاورزی به سمت آموزش بیشتر باغداران برای استفاده از سمومی که مجاز هستند و دوره کارنس یا ماندگاری سموم در محصول و همچنین بحث فراوری بهداشتی محصولات باشد تا محصولی قابل قبول صادر شود و مشکلی برای پذیرش در کشورهای مقصد وجود نداشته باشد.
⬅️اکبری تصریح کرد: کشورهای رقیب علیرغم اینکه کیفیت محصولشان به دلیل شرایط اقلیمی به کیفیت کشمش استان همدان نیست اما بدون موانعی مانند تعهدات ارزی و تحریمها و از سویی بستهبندیهای مناسب قسمت عمدهای از بازار هدف که کشورهای اروپایی هستند را تصاحب کردهاند.
⬅️وی در خصوص تسهیلات اعطایی گفت: کارخانهداران محصول را از کشاورزی که معرفینامه داشته و مورد تأیید جهاد کشاورزی باشد خریداری میکند و لیستی به تعاون روستایی میدهد و تسهیلات به حساب کشاورز واریز میشود اما تعهد بازپرداخت بر عهده کارخانه و صادرکننده است.
⬅️مدیر تعاون روستایی استان همدان اضافه کرد: بانک عامل برای اعطای تسهیلات بانک کشاورزی است و تا چند روز آینده مقدمات انجام میشود و علاوه بر معرفی کشاورزان به تعاون روستایی، کارخانجات نیز برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی میشوند.
⬅️اکبری در پایان خاطر نشان کرد: امید است این تسهیلات به زودی قسمتی از مشکلات صادرکنندگان و کارخانههای فراوری و بصورت غیرمستقیم بخشی از مشکلات کشاورزان را مرتفع کرده و تثبیت قیمت و کاهش غیرمتعارف قیمتها را کنترل کند.
تعداد مشاهده خبر
211
بار
تصاویر مرتبط
RatingTitle
:0 :0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal