سخن روز /
بازدید معاون خدمات فنی و اجرایی و مدیرکل نظام های بهره برداری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از شرکت های تعاونی تولید روستایی استان اصفهان
1399/08/10



دکتر شهبازی معاون خدمات فنی و اجرایی سازمان مرکزی به اتفاق مهندس زارع مدیر کل دفتر نظام های بهره برداری و دکتر رزاقی مدیر عامل اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی تولیدروستایی از فعالیت های متنوع شرکت تعاونی تولید هرمزآباد سمیرم از جمله سایت تولید بذر سیب زمینی، سایت تولید محصولات گواهی شده، و کشاورزی حفاظتی و پایدار بازدید و با مدیر عامل و اعضاء هیئت مدیره این شرکت دیدار نمودند.
در این بازدید مهندس حاج عابدی مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان ضمن تقدیر از فعالیت های این شرکت و ارائه گزارشی از فعالیت های سازمان استان بیان داشتند: 466 تشکل با بیش از 350000 خانوار روستایی با گرایش های مختلف کشاورزی، روستایی،تولید، تخصصی و زنان تحت پوشش این سازمان می باشند که 55 تعاونی از مجموع تعاونی های فوق مربوط به تعاونی های تولید روستایی و شرکت سهامی زراعی گلپایگان بوده و 110 هزار هکتار از اراضی استان را تحت پوشش خود دارند که منشاء تحولات چشمگیری در بخش کشاورزی اصفهان و کشور بوده ، به گونه ای که در ارزیابی عملکرد سازمان مرکزی به عنوان معاونت نظام بهره برداری نمونه کشور انتخاب شده است.
ایشان در ادامه یکی از سیاست های اصلی سازمان تعاون روستایی را حمایت از این تشکل ها دانسته و تاکید نمودند که تقویت اتحادیه ها و تشکل ها بایستی با تغییر مسیر فکری از روش های سنتی به رویکردی نوین و همگام با عصر جدیدانجام پذیرد. این تغییرات بایستی ساختاری و از تعاونی ها، تشکل ها و حتی افراد تولید کننده آغاز شود. امروزه نظام اقتصادی ما مبتنی بر حضور همه تولیدکنندگان در زنجیره هایی است که بایستی شکل گرفته، تقویت شده و بازار را در انحصار خود گیرند. در این عرصه دولت می‌تواند با سیاست گذاری های مدون، شرایطی پایدار و فضایی پویا برای سرمایه گذاری بخش تعاونی را مهیا سازد و البته برای تحقق این سیاست ها، توجه به فناوری های روز و ذائقه بازار از ضروریات توسعه پایدار است. با فراهم کردن بستر مناسب و آماده سازی ابزار موجود، زمینه های کسب موفقیت های پایدار تشکلها در توسعه صادرات مهیا خواهد شد .
در این بازدید مهندس هاشمی مدیر عامل شرکت نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های تعاونی تولید هرمزآباد سمیرم اصفهان، یکی از عوامل موفقیت مجموعه را اعتماد، اتحاد و همبستگی فیمابین ارکان شرکت دانستند. ایشان مشارکت اتحادیه مرکزی در تولید بذور خصوصاٌ بذر سیب زمینی از کلاس مینی تیوبر تا کلاس های پایین تر را موفقیت آمیز دانستند. بطوریکه نه تنها بخش مهمی از نیاز استان بلکه چندین استان دیگر را نیز تامین نموده است.
مهندس هاشمی تولید محصول گواهی شده با نظارت کارگروه استانی، تجهیز و نوسازی اراضی و اجرای آبیاری نوین در سطح 3500 هکتار الز اراضی تحت پوشش، راه اندازی مرکز خرید و احداث باسکول و دفتر کار و انبار را از دیگر موفقیت های تعاونی تولید مذکور برشمردند.
در ادامه مهندس زارع قنات نوی مدیرکل دفتر نظام های بهره برداری نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های معاونت نظام های بهره برداری سازمان تعاون روستایی اصفهان، تاکید داشتند که این پویایی و تنوع فعالیت ها باعث ایجاد انگیزه بیشتر در همگان شده بطوریکه این دفتر به عنوان متولی تعاونی های تولید کشور نیز تمام تلاش خود را جهت حمایت از این فعالیت ها بکار گرفته است .
در این زمان که تعاونی های تولید راه خود را پیدا کرده اند بایستی کشاورزی هوشمند به عنوان راهی برای رسیدن به کشاورزی پایدار و افزایش درآمد جامعه هدف، در راس برنامه های تعاونی های تولید قرار گیرد.
ایشان در ادامه ابراز نمودند با توجه به توانایی شرکت هرمزآباد و پویایی معاونت نظام های بهره برداری،همچنین هماهنگی مناسب بین مجموعه سازمان جهاد کشاوری و مرکز تحقیقات کشاورزی با سازمان تعاونی روستایی استان اصفهان؛ شرکت تعاونی تولید روستایی هرمز آباد را به عنوان نخستین مرکز کشاورزی هوشمند انتخاب نموده، تا بتواند الگویی موفق برای سایر تعاونی های تولید کشور باشد.
همچنین در این بازدید دکتر رزاقی مدیر عامل اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی تولید ایران نیز با تاکید بر نقش خوب و مثبت شرکت های تعاونی تولید روستایی به عنوان خط مقدم تولید در بخش کشاورزی، یکی از اهداف مهم تشکیل اتحادیه مرکزی را ساماندهی و حمایت از فعالیت این شرکت ها دانسته و بیان داشتند که با سرمایه گذاری مشترک بین این اتحادیه و تعاونی های تولید موفق، می توان به اهداف بزرگی در راستای سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی دست یافت همانطور که سرمایه گذاری مشترک تولید بذر با تعاونی تولید هرمزآباد یکی از این نمونه های موفق می باشد.
در پایان دکتر شهبازی معاون خدمات فنی اجرایی سازمان مرکزی نیز با اشاره به ظرفیت های خوب کشاورزی از حیث منابع آب و خاک در این تعاونی تولید و همبستگی ایجاد شده، یکی از اهداف و سیاست های اصلی سازمان مرکزی را حمایت از تعاونی های تولید و سهامی زراعی ها به عنوان خط مقدم تولید دانسته و تصریح نمودند که نه تنها باید در مراحل کاشت، داشت و برداشت موفق باشیم بلکه جهت افزایش بهره وری و در آمدزایی بیشتر و اقتصادی شدن کشاورزی، در راه اندازی بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز جدیت بیشتری بکار بریم .
ایشان با تاکید بر برنامه محور بودن و تنوع بخشیدن به فعالیت ها در راستای تغییر الگوی کشت به ویژه توسعه گلخانه ها و کشت گیاهان دارویی و فرآوری آنها، اظهار نمودند معاونت خدمات فنی سازمان مرکزی تلاش خود را در جهت جذب اعتبارات بیشتر در این زمینه ها بکار خواهد برد.
همچنین در طی این بازدید جلسه ای با مهندس مرادمند رییس سازمان جهادکشاورزی استان نیز تشکیل شد که ایشان ظرفیت شرکت های تعاونی تولید استان را خوب ارزیابی نموده و بر حمایت از آنها توسط تمامی زیر بخش های سازمان جهاد کشاورزی تاکید نمودند.ایشان اظهار امیدواری نمودند با تداوم همدلی و همبستگی بین مجموعه های سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی، بتوانیم روز به روز شاهد پیشرفت و ترقی در عرصه تولید باشیم.


تعداد مشاهده خبر754 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal