سخن روز /
اولین شورای هماهنگی تعاون روستایی آذربایجان شرقی در سال 1400 برگزار گردید
1400/02/12


به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی آذربایجان شرقی، در راستای برنامه ریزی جهت نیل به اهداف سازمانی و سیاست های شبکه در سال 1400 با حضور مدیر استان، معاونین و روسای ستادی و شهرستانی و همچنین مدیران عامل اتحادیه استانی و شهرستانی در سالن سردارشهید حاج قاسم سلیمانی تعاون روستایی استان به صورت وبینار برگزار گردید.

در آغاز لاهوتی معاون بازرگانی، به تشریح برنامه های حوزه فنی و بازرگانی محصولات کشاورزی پرداخت و در بین سخنان خود به تبادلات بین شبکه ای ملی، استانی و شهرستانی اشاره کردند. ایشان در مورد ایجاد روستا بازار و ضرورت تشکیل روستا بازارها جهت قطع دست واسطه ها در آشفته کردن عرضه و تقاضا در اولین فرصت تاکید کردند.

در ادامه روسای اداره بازرگانی، خدمات فنی، حسابرسی و آموزش به تشریح برنامه و طرح های حوزه خود در سال جدید پرداختند.

علایی رییس اداره خدمات فنی در بین سخنان خود بر جذب کامل کود استان از سهمیه 18%شبکه، نظارت بر توزیع صحیح و همچنین بر لزوم سرمایه گذاری در زنجیره تولید و صنایع تبدیلی تاکید کرد .

امیر مظلومی رییس اداره آموزش خواستار تقویت زیر ساخت های نشستی اینترنتی شده تا آموزش ها در سال جدید از این طریق برگزار شود و از همکاران نیاز سنجی به روز آموزش و از روسای ادارات شهرستانی خواهان برگزاری مجامع تشکلها و هماهنگی بر حضور حداکثری در کلاسهای آموزشی را خواستار شدند.

بابازاده مسئول حراست استان با توجه به نزدیک بودن نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری گفت هر گونه طرفداری و جانب داری از کاندیدی با استفاده از امکانات و زمان اداری اداره ممنوع می باشد.

در ادامه جلسه 3 تن از روسای شهرستانی مشکلات و برنامه های شهرستان ها را بیان کردند.

در پایان نشست نژارضا مدیر تعاون روستایی استان برگزاری جلسات مستمر هماهنگی را در سال جاری راهی برای رسیدن به اهداف ترسیم شده خواندند و استفاده از ظرفیت شبکه مجازی برای تشکیل جلسات و تبادل نظر را نیاز ضروری در شرایط کرونایی دانستند.

همچنین نژادرضا گفت برنامه ریزی چراغ راه رسیدن به اهداف است که در اول سال باید برنامه ریزی مشارکتی درست و منطقی و سخت کوشی را الگوی کار استان جهت نیل به اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی و شبکه تعاون روستایی قرار دهیم تا بتوانیم به وظیفه خود درراستای شعار سال عمل نماییم در برنامه ریزی آسیب شناسی اقدامات گذشته و بازخورد مثبت می تواند به مانع زدایی و پشتیبانی از تولید کمک کند.

همچنین مدیر استان بر تکمیل زنجیره تولید در هر شهرستان بر اساس مزیت محصول آن شهرستان تاکید کردند و در ادامه به تشریح سایر برنامه های استانی وشهرستانها پرداخته و از معاونین و روسای ادارات استانی خواستار برنامه ریزی و چاره جویی مشکلات مطرح شده شهرستانها شدند

تعداد مشاهده خبر106 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal