سخن روز /
مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان خبر داد توزیع 20هزار تن بذر مورد نیاز کشاورزان استان گلستان
1400/02/06


مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان با اشاره به اینکه 20هزار تن بذر مورد نیاز کشاورزان در سال99 بینآنها توزیع شده است، گفت: توزیع کود مورد نیاز کشاورزان نیز در دستورکار بود که در این زمینه اتحادیه تعاون روستایی15هزار تن و شبکه 38هزار تن کود بین کشاورزان توزیعکردند.

به‌گزارش پات، ابوالقاسم زنگانه درباره اقدامات اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان در سال99 عنوان کرد: ازجمله فعالیتهای عمده تعاون روستایی استان در سال1399 تأمیننهادههای بخش کشاورزی ازجمله کود، بذر و خرید محصولات کشاورزی بهصورت تضمینی و توافقی با انعقاد قرارداد بوده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان ادامه داد: اقدام دیگر این اتحادیه تأمین و توزیع میوه تنظیم بازار شب عید و تأمین کالاهای دیگر بوده است.

زنگانه با بیان اینکه در سال99 با اقدامات اتحادیه تعاون روستایی 50درصد بذر مورد نیاز کشاورزان در کشت گندم را تولید کردیم، اظهار داشت: 20هزار تن بذر مورد نیازکشاورزان بین آنها توزیع شد و توزیع کود مورد نیازکشاورزان نیز در دستورکار بود که خود اتحادیه 15هزار تن و شبکه 38هزار تن کود بین کشاورزان توزیع کرد.

وی درباره حجم توزیع میوه تنظیم بازار شب عید نیز گفت: همه ساله بین 500 تا 700تن توزیع میوه تنظیم بازار شب عید را داریم که با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام میشود.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی شامل کلزا، گندم و سویاعنوان کرد: سال99 حدود 200هزار تن از این محصولات از کشاورزان خرید تضمینی شد.

زنگانه خاطرنشان کرد: تکمیل ساختمان اداری و تجاری اتحادیهنیز در سال99 به متراژ یکهزار و 50متر انجام شد که هماکنون در مراحل پایانی و بهرهبرداری است.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان گفت: در سال1400 راهاندازی انبار و خط سورتینگ میوه بههمراه سردخانه برای نگهداری میوهها را دستور کار داریم که اقدامات اولیه آن انجام شده است. همچنین پیگیری کشت قراردادیسویا در 10هزار هکتار و ایجاد خط سورتینگ را هم در دست اقدام داریم.

زنگانه درباره مهمترین موانع سر راه تولید محصولات کشاورزیگفت: در زمینه بازرگانی، بازاریابی و تبلیغ تولیدات کارهای کمی انجام شده است؛ اگر بهسمت کشتهای قراردادی برویم و کشاورزی بر مبنای بازار از پیش تعیین‌شده داشته باشیم،محصول مازادی برای فروش به دولت باقی نمیماند و این امر بسیار مطلوب است، زیرا کشاورز دیگر دغدغه فروش محصولات خود را ندارد.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی استان گلستان گفت: عمده مشکل بخش کشاورزی مربوط به حوزه بازرگانی و بازاریابیمحصولات است. در زمینه تولید نیز هرچند کشاورزان فشاربسیاری را بابت افزایش قیمت سم و کود متحمل شدند، ولیافزایش قیمت فروش محصولات این هزینهها را مقداری پوششمیدهد.

تعداد مشاهده خبر840 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal