سخن روز /
نماینده ولی‌فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی عنوان کرد نقش مهم نظارت و حراست در پیشگیری از تخلفات کارکنان
1400/01/28


نماینده ولیفقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: نظارت در هر مجموعهای عامل بازدارنده از انحراف و مانع عقبماندگی کارگزاران و همچنین اعتدالبخش و تنظیمکننده اصول و برنامههاست. اگر نظارت و کنترل بهشکل اصولی و درست انجام شود، مردم آثار آن را در جامعه خواهند دید.

به گزارش «پات»، حجتالاسلام روحالله ولدبیگی در دیدار با کارمندان حراست سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به آثار و فواید نظارت در هر مجموعهای گفت: ازجمله ثمرات نظارت این است که مانع انجام تخلف میشود و بهواسطه نظارت مجموعهها و سازمانها نمیتوانند لحظهای از مسیر تعیین‌شده تخطی کنند. این درحالی است که اگر ما در مجموعهای انحراف و تخطی از وظایف را میبینیم، به این دلیل است که مجموعه حراستی بر آن اشراف کامل اطلاعاتی نداشته و کارش را درست انجام ندادهاست. اگر کنترل صحیح، دقیق و قانونمدارانه وجود داشته باشد، قطعاً انحراف در انجام وظایف از بین خواهد رفت.

وی ادامه داد: نظارت بر اعمال سازمان و زیرمجموعهها از وظایف کارمندان حراست است و ارزیابی اعمال برعهده سازمانهای بازرسی است. اکنون وظیفه بازرسی سازمان برعهده معاون بازرسی دفتر حوزه مدیرعامل است که مشاوری امین و چشم بینای مجموعه است.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به نقش ناظر و کنترلکننده در هر مجموعهای گفت: به گفته امیرالمومنین(ع) اگر میبینیم مدیری امانتدار نیست و با ارباب رجوع آنطور که باید رفتار نمیکند، به این معنی است که وظیفهمان را درست انجام ندادهایم. امیرالمومنین(ع) میفرمایند:«مسئولیت امانت است»، بر این اساس مسئولیت مسئولان، امانت است و این امانت را چه کسی باعث میشود که عملی کنند؟حراستیها. اگر من در امانت خیانت کردم، حراستیها باید حضور داشته باشند تا من را به مسیر درست بازگردانند.

حجتالاسلام ولدبیگی درباره خصوصیات فعالان در زمینه حراست گفت: کنترلکننده و ناظر باید صادق و وفادار باشد و هوا و هوس در کارش راه نداشته باشد. همچنین باید گذشتهنگر، حالنگر وآیندهنگر، عادل، وفادار، صادق و راستگو باشد تا به تحقق عدالت اجتماعی کمک کند. اگر عدالت اجتماعی را نتوانستیم محقق کنیم، کار ما به انجام نمیرسد.

وی ادامه داد: اینکه گاهی در کار دولت تخطی و تخلف روی میدهد، منشأ آن زیادهخواهی برخی افراد است و اینکه دولت بهعنوان کارگزار متأسفانه حقوق مکفی را برای کارمندان در نظر نمیگیرد؛ لذا آن کارمند تخلف میکند. برای جلوگیری از تخلف وتخطی، کارمند باید حقوق مکفی داشته باشد. اکنون در سازمان ما، به برکت وجود مهندس طهماسبی، تیم همراه و مشاوران امینشان برخی احکام اصلاح شده که با این اصلاح احکامحداقل جهشی در حقوقها ایجاد شده است.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایرانگفت: کارمندان حراست باید راستگو، وفادار و متعهد به نظام باشند و مجموعه پرسنل به آنها اعتماد داشته و الگویی برای آنها باشند. وظیفه حراست پیشگیری از جرم قبل از وقوع آن است. حراستی باید خویشتندار نسبت به پرسنل باشد و تنگنظر نباشد و نباید خودمان را بزرگ و آقا بدانیم. نباید مغرور و خودبرتربین باشیم.

حجتالاسلام ولدبیگی گفت: پرده از عیب کسان نباید برداریم.وظیفه داریم که عیب برادر مسلمانمان را بپوشانیم، در امور خیر یکدیگر تجسس نکنیم، به هم حسد و کینه نورزیم و برادر همدیگر باشیم.

افزایش درآمد روستاییان از اهداف مهم تعاون روستایی است

در ادامه عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایراننیز با اشاره به نقش و جایگاه تعاونیهای روستایی در کشور گفت: تعاونیهای روستایی همواره دارای نقش و جایگاه بالایی بودهاند و هدف از ایجاد آنها این بوده که روستاییان محصولات خود را در روستا تولید کنند و در شهرها تجارتش انجام و مازاد تولیداتشان صادر شود. همچنین محصولات مورد نیاز کشاورزان مثل سم، کود، بذر و... از شرکتهای بزرگ و بینالمللی تهیه شود و روستاییان از این محصولات بهراحتی بتوانند استفاده کنند.

احمد اصغرزاده به اشاره به آثار مخرب مهاجرت روستاییان به شهرها اظهار داشت: با مهاجرت روستاییان به شهرها معضلات بسیاری بهوجود میآید و دلیل اصلی این اتفاق آن است که نمیتوانیم به روستاییان خدمات بدهیم و روستاییان هم نمیتوانند محصولاتشان را به قیمت مناسب بفروشد.

وی گفت: وظیفه ما این است که نیازهای کشور را برطرف کنیم. کشور ما بهواسطه تحریمهای ظالمانه به خودکفایی در بسیاری از محصولات استراتژیک نیاز دارد؛ لذا باید نیازهای روستاییان و کشاورزان را به نحوی تأمین کنیم که در روستا بمانند و به تولید بپردازند.

عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ادامه عنوان کرد: برنامه ما در سازمان مرکزی تعاون روستایی این است که سود کشاورز افزایش پیدا کند که تحقق آن نیازمند وجود ساختاری منسجم و سیستمی سالم است.

اصغرزاده گفت: باید جایگاه تعاون روستایی را مشخص کنیم و اثرگذار باشیم؛ بهعبارتی اگر تولید و توزیع مرغ با مشکل مواجه میشود، بتوانیم آن را رفع کنیم. اصلاح سیستم، بهبود روشها ودرست‌شدن ساختار وظیفه هیئت مدیره سازمان و بخش حراستاست.

وی با بیان اینکه فساد به سرعت تشکیل زنجیره میدهد و گسترده میشود، اظهار داشت: باید بتوانیم ساختار را درست کنیم، زیرادر یک ساختار فاسد فقط چند نفر سود میبرند؛ ولی وقتی ساختار اصلاح شد، همه سود میبرند و جامعه ارتقاء مییابد.باید سیستمی را طراحی کنیم که در آن افراد سالم رشد کنند. باید برای بهتر شدن تعاون روستایی وقت و انرژی بگذاریم وسیستم را اصلاح کنیم تا تخلفی صورت نگیرد.

...

[Message clipped] View entire message
تعداد مشاهده خبر504 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :0 :0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal