به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی همدان، مدیر تعاون روستایی همدان گفت: یک پنجم سیب زمینی تولیدی کشور در همدان تولید می شود بنابراین تشکل ها باید برای آن برنامه داشته باشند.
وی افزود : با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی در استان و نیاز به استفاده بهینه از این محصول راهبردی، در کنار بحث تولید، تقویت و گسترش سه بخش دیگر شامل سردخانه ها، صنایع تبدیلی و صادرات نیز باید مورد توجه تشکل های بخش کشاورزی همدان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 55 واحد سردخانهای با ظرفیت 141 هزار و 350 تن با مجوز بهره برداری از سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان فعال هستند افزود : با این تعداد زمینه اشتغال 552 نفر فراهم شده است.
وی ادامه داد : ظرفیت انبارهای فنی و مکانیزه شبکه تعاونی های تولیدو روستایی استان همدان قابل توجه است .
وی یاداور شد: بازار رسانی محصول سیب زمینی از دغدغه های کشاورزان استان است که باید برای آن توسط تشکل ها برنامه ارایه شود.