جهش تولید؛
با مشارکت مردم
برگزاری دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی
1398/11/23
به گزارش روابط عمومی تعاون روستایی استان قزوین، دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی با حضور اعضاء شرکت های تعاونی زنان روستایی در سالن جلسات تعاون روستایی استان برگزار شد .
آقاعلیخانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین عنوان کرد : این دوره آموزشی به منظور افزایش دانش تشکل ها در راستای آشنایی با مضرات مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و سموم، تولید محصول سالم عاری از عناصر و ترکیبات سمی و آلاینده ها، مبارزه طبیعی با آفات و تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی برگزار شد .
این مسئول تصریح کرد : شناسایی مناطق دارای پتانسیلهای اقتصادی، به ویژه در عرصه تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و سرمایهگذاری هدفمند در مناطق روستایی ضروری است .
وی در خصوص اهمیت فرآوری محصولات کشاورزی اظهار کرد : این صنعت علاوه بر تولید غذای سالم و بهداشتی و کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی، نقش مهمی در تامین امنیت غذایی، اشتغال زایی و توسعه روستاها دارد.
آقاعلیخانی خاطرنشان کرد : در صورتی که شرکت های تعاونی زنان دارای محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک هستند باید از طریق جهاد کشاورزی و ارگان های ذیربط نسبت به اخذ گواهی GAP اقدام تا پس از بازرسی از محصولات و آزمایش آن گواهی مربوطه صادر شود .
تدریس دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی را دکتر فرهنگی از مرکز تحقیقات کشاورزی استان قزوین برعهده داشت .
تعداد مشاهده خبر
892
بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block3031
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal