سخن روز /
شرکت مرکزی سهامی زراعی‎های ایران آغاز به فعالیت کرد
1398/03/28
شرکت مرکزی سهامی زراعی‎های ایران با عضویت شرکت‎های سهامی زراعی طبق اساسنامه مصوب هیئت‎وزیران در سال 1355، با هدف ایجاد انسجام، هماهنگی، همکاری، راهبری، برنامه‎ریزی، پشتیبانی و حمایت از شرکت‎های سهامی زراعی کشور با رویکرد مدیریت یکپارچه و هلدینگ در قالب شرکت سهامی فعالیت‎های کشاورزی و غیرکشاورزی تأسیس شد و آغاز به فعالیت کرد. 
مدیرکل دفتر نظام‎های بهره‎برداری در رابطه با موضوع فعالیت این شرکت گفت: شرکت مرکزی سهامی زراعی‎های کشور در قالب بستری برای توسعه کیفی و کمی شرکت‎های سهامی زراعی که یکی از بهترین نظام‎های بهره‎برداری کارا محسوب می‎شوند، ایفای نقش می‎کند.
به گزارش پات و به نقل از دفتر نظام‎های بهره‎برداری و تعاونی‌های تولید و شرکت‌های سهامی زراعی، مهندس علیزاده مطابق با اساسنامه این شرکت، افزود: انجام هرگونه عملیات دامداری و دامپروری و پرورش طیور و آبزیان و زنبورعسل، ایجاد صنایع غذایی و هرگونه کارخانه و تأسیسات وابسته به کشاورزی، ایجاد کارگاه‎های مربوط به تهیه و تولید صنایع دستی و سنتی، تهیه و تولید علوفه برای دامداران و دامپروری، خرید و اجاره زمین و به‎طور کلی تدارک اراضی برای عملیات شرکت و انجام هرگونه عملیات و معاملات بازرگانی مربوط به فعالیت شرکت از جمله فعالیت‎هایی است که در اساسنامه مصوب سال 1355 این شرکت به آنها اشاره شده است. 
مدیرکل دفتر نظام‎های بهره‎برداری و تعاونی‌های تولید و شرکت‌های سهامی زراعی با اشاره به برنامه‎های تحت بررسی و پیگیری شرکت سهامی فعالیت‎های کشاورزی و غیرکشاورزی ایران، تصریح کرد: تدارک متمرکز نهاده‎ها شامل بذور اصلاح شده، کودهای شیمیایی، آلی و زیستی، سموم دفع آفات، بیماری‎های گیاهی و علف‎های هرز براساس سطح زیر کشت و نیاز شرکت‎های عضو به‎منظور دستیابی به بهترین کیفیت نهاده‎های شناسنامه‎دار و پایین‎ترین قیمت (داخل و خارج از کشور) از مهم‎ترین مواردی است که این شرکت قصد پیگیری آن را دارد. 
به گفته او، طبق برنامه‎ریزی‎ها در این شرکت، تولید بذر، نهال و نشاء متناسب با اقلیم و واریته‎های مورد نیاز شرکت‎های عضو و کشاورزان منطقه در نظر گرفته خواهد شد. 
مهندس علیزاده افزود: ایجاد نمایندگی گلوبال گپ جهت تولید محصول سالم در اراضی تحت پوشش شرکت‎های عضو و ایجاد برند مشترک، یکی از اهداف مهم این شرکت برای تجاری‎سازی محصولات خواهد بود.
به گفته این مقام مسئول به‎منظور سازگاری با کمبود آب در عین حال افزایش تولید و در آمد اعضا، امکان‎سنجی کشت فرامنطقه‎ای و فراسرزمینی (داخل و خارج از کشور) در دستور کار قرار گرفته است.
از دیگر برنامه‎های پیش روی این شرکت می‎توان به مشارکت در تولید بذور هیبرید سبزی و صیفی با شرکت‎های معتبر و قابل دسترس، ایجاد بخش خدمات مشاوره فنی و مهندسی جهت اجرای طرح‎های کشاورزی، عمرانی و صنعتی اعضا و سایرین، ایجاد صنایع تبدیلی، تکمیلی، بازاریابی و برندسازی مشترک براساس آمایش سرزمین، ایجاد آزمایشگاه‎های مورد نیاز بخش کیفیت محصولات کشاورزی، خاک و آب، گیاهپزشکی و ...، مشارکت با مجموعه‎های تحت نظارت سازمان از جمله شرکت مرکزی تخصصی بذر و ... ، تمرکز امور آموزش ارکان و اعضاء شرکت‎های عضو، امکان‎سنجی و مطالعه و ایجاد شرکت‎های سهامی زراعی جدید به‎ویژه در اراضی نوبنیاد و انجام کشت قراردادی در محصولات زراعی، باغی، گلخانه‎ای و دارویی اشاره کرد. 
لازم به ذکر است ، مهندس غلامحسین طباطبایی با انتخاب اعضای هیئت مدیره، به‎عنوان مدیرعامل شرکت مرکزی سهامی زراعی‎های کشور، انتخاب شده است. 

تعداد مشاهده خبر360 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :4 :1
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal