سخن روز /
ورود تشکلهای تعاون روستایی به حوزه کسب و کارهای الکترونیکی یا استارآپ ها
1397/12/21
جلسه هم اندیشی و ورود تشکل‌های سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی به حوزه استارتاپ ها با حضور مهندس علی آبادی عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی و دکتر جمشیدی معاون تشکل های نوپای وزارت جهاد کشاورزی در محل سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی برگزار گردید.

 به گزارش روابط عمومی سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی با حضور مهندس علی آبادی عضو هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران جلسه ورود تشکل‌های تعاونی روستایی به حوزه استارتاپ‌ها و بهره گیری از تجارت الکترونیک و فضاهای تجارت اینترنت برای عرضه محصولات کشاورزی تشکل‌ها در محل سازمان تعاون روستایی استان خراسان رضوی برگزار گردید.
 در ابتدای این نشست مهندس علی آبادی با اشاره به اینکه حوزه تجارت از طریق استارتاپ ها از جمله حوزه های نوین تجارت در بازار می باشد گفت : تلاش داریم تا این حوزه یعنی ورود تشکل ها به حوزه استارتاپ ها را به صورت جدی پیگیری کنیم و در فاز اول به صورت آزمایشی و پایلوت استان خراسان رضوی انتخاب گردیده است .
 وی همچنین افزود: تلاش کردیم تا از یکی از موفق ترین استارتاپ ها در زمینه فروشگاه های اینترنتی ایده های جدیدی داشتند استفاده کنیم که امروز از استارتاپ "با سلام" برای همکاری دعوت شده است.
 در ادامه جلسه دکتر جمشیدی معاون فناوری های نو پای وزارت جهاد کشاورزی گفت: با همکاری بسیار خوب های مهندس علی آبادی اتفاقات بسیار بسیار خوبی در زمینه فعالیت استارتاپ ها در حوزه تعاون روستایی و بخش کشاورزی افتاده است امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد
 محمد رضا آقایا در نشست هم اندیشی با مدیران عامل تعاونی های روستایی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن معرفی" باسلام" اظهار کرد: بهار امسال ما به یک شرکت دانش بنیان ارتقاء یافته و جز معدود استارت آپ هایی بودیم که علاوه بر شهرستانی بودن توانستیم جایزه بهترین کسب و کار سال 97 را به دست آوریم.
⬅️ وی با بیان اینکه نرخ رشد الکسا "باسلام" در کمتر از دو سال به زیر رتبه 500 سایت های ایرانی رسیده ایم ، افزود: این مهم نیز نشان از استفاده مردم ایران از این سایت بوده و تعداد غرفه های باسلام نیز 2728 در 210 نقطه جغرافیایی با 38200 تایپ محصول می باشد
بنیان گذار و مدیرعامل شرکت باسلام؛ بازار خرید و فروش محصولات ایرانی گفت: " باسلام " یکی ازپلت فرم هایی بوده که محدودیت جغرافیایی در آن وجود ندارد و خریدار از هر جای ایران می تواند این محصول را مستقیم از آن فرد یا شرکت خریداری شده است.
 وی تصریح کرد: از دیگر ویژگی های "باسلام" این است که ما شاخص هایی را به مشتریان نشان می دهیم و این مهم به واسطه کنش های مخاطبان شکل می گیرد؛ به عبارت دیگر و به طور مثال، مشتری می تواند متوجه شود که از میزان فروشی که یک فروشنده داشته سایر مشتریان چه میزان رضایت داشته اند.
بنیان گذار و مدیرعامل شرکت باسلام؛ بازار خرید و فروش محصولات ایرانی گفت: در "باسلام" شما به عنوان یک مشتری می توانید از خریدی که کرده اید اعلام رضایت یا عدم رضایت کرده و به این طریق نیز ریسک خطا کاری کاهش یافته و به واسطه رضایت مشتریان رنکینگ فرد بالا می رود و خود فرد خود کنترلی را آغاز می کند.
 وی خاطر نشان کرد: ما فضایی فراهم می کنیم که افراد تاثیر گذار این فعالیت را ببینند و این مهم یکی از کمک هایی است که می توان به چرخه کشاورزی کرد؛ باید به این مسئله اذعان داشته باشیم که اکنون صنعت تبلیغات در اختیار شبکه های اجتماعی بوده و یکی از بهترین کارهای این سازمان این است که افرادی که رسانه دارند این مهم را انجام دهند.
 در ادامه جلسه اتحادیه تعاون روستایی خراسان رضوی اقدام به افتتاح یک غرفه در استارت آپ "سلام" جهت عرضه محصولات خود نمود تا شروعی باشد برای حضور تشکلها در بازار استارت آپ ها برای عرضه بهینه محصولات کشاورزی 
تعداد مشاهده خبر935 بار
تصاویر مرتبط


    RatingTitle
    :4 :1
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    Powered by DorsaPortal